Filled Under:

Beli anđeo 2



Sastojci:
- 1 paket kora za rozen tortu
- 1 l mleka
- 4 pudinga od vanile
- 200 g bele čokolade (Milke)
- 6 kašika šećera
- 100 g mleka u prahu
- 250 g margarina
- 125 g putera
- 500 g šlaga u prahu
- 4 kisele pavlake

Priprema:
Skuvati puding u zaslađenom mleku. Dodati polovinu čokolade i mešati dok se ne rastopi. Kada se puding prohladi sjediniti sa umućenim puterom, margarinom i mlekom u prahu. Preostalu čokoladu sitno iseckati i umešati u fil. Umutiti šlag, dodati kiselu pavlaku i filovati kore. Jednu koru premazati pudingom, drugu sa šlagom i poklopiti kore tako da filovi idu jedan na drugi. Tortu premazati šlagom i ukrasiti.

Izvor: www.facebook.com/pages/Najbolji-recepti