- 2 kesice krem šlaga od čokolade
- 2 kesice krem šlaga od vanile
- 200 gr mlevene plazme + 5 kaš. mlevene plazme
- 200 gr napolitanki
- 100 gr čokolade za kuvanje
- 2 kesice kapućina
- 800 ml mleka
PRIPREMA
Umutiti 1 kesicu krem šlaga od čokolade sa 200 ml. mleka.
U to dodati 200 gr. mlevene plazme pa smesu izliti u kalup za tortu.
Za drugi sloj umutiti 1 kesicu krem šlaga od vanile sa 200ml mleka
U to dodati 200 gr samlevenih napolitanki i kesicu kapućina pa izliti u kalup.
Za treći sloj umutiti krem šlag od čokolade sa 200 ml mleka.
U to dodati 100 gr rendane čokolade za kuvanje i izliti u kalup..
Za četvrti sloj umutiti kesicu krem šlaga od vanile sa 200ml mleka
U to dodati kesicu kapućina i 5 kašika mlevene plazme i izliti u kalup.
Tortu staviti preko noći u frižider da se dobro ohladi.
(http://saznajlako.com/)