- 6 jaja
- 15 dag šećera
- 15 dag brašna
Odvojiti bjelanjkeod žutanjaka i ulupati snijeg.Žutanjke miješati sa šećerom,dodati naizmjenično brašno i snijeg od bjelanjaka mješajući kuhačom.Ispeći na 180°.
Žuta krema:
- 1 l narančinog soka (ili 2 dl sirupa + 8 dl vode)
- 3 pudinga od vanilije
- 7 žlica šećera
- keksi
U soku zakuhati puding i šećer i vruće preliti preko vrućeg biskvita.
Preko vruće kreme odmah slagati kekse(petit beure).Ohladiti.
Bijela krema:
- 6 žlica brašna
- 6 žlica šećera
- 0,5 l mlijeka
- 1 margarin
Skuhati kremu i u ohlađeno dodati pjenasto izmiksan margarin.Premazati preko ohlađenog kolača.
Čokoladna glazura:
- 10 dag čokolade za kuhanje
- 10 dag margarina
Otopiti na laganoj vatri i preliti preko kolača.
(http://www.recepti.hr/)