Filled Under:

Medeno srce torta




Sastojci


  • 1 kg posnog keksa
  • 1 kg Medenog srca
  • 1,5 l gaziranog soka od pomorandže za puding
  • 1 l gaziranog soka za natapanje (najbolje Fanta)
  • 5 pudinga od vanile
  • 500 gr margarina
  • 4 kašike gustina
  • 250 gr šećera u prahu
  • 11 kašika šećera


Priprema

Odvojiti sok od 1,5 l pa razmutiti puding i gustin, a preostali sok ostaviti da provri sa 11 kašika šećera i skuvati.

Margarin umutiti pjenasto sa 250 gr šećera i sjediniti sa ohlađenim pudingom.

Ređati keks natopljen sokom pa fil, medeno srce natopljeno sokom (ređati tako da nema praznin između) pa fil, keks, fil pa keks.

Ukoliko pravite posnu varijantu najbolje prelijte čokoladom i posnim šlagom.

Napomene: Torta je jednostavna i veoma pogodna ukoliko imate veliko slavlje, posebno za vrijeme posnih slava.

Veličina torte je oko 36 cm dužine i 25 cm širine.

Prijatno!


torteikolaci.com