Kore:
- 2,5 dcl vode
- pola margarina
- 2 zlice secera
- prstohvat soli
- 12,5 dkg brasna
- 6 jaja
Zakuhati vodu, dodati margarin, secer, prstohvat soli i na kraju brasno.
U mlako dodati jaja (jedno po jedno)
Od te smjese peci 2 kore
(kore budu valovite)
Biskvit:
- 10 bjelanjaka
- 10 zlica secera
- 3 zlice ulja
- pola praska za pecivo
- 10 zlica brasna
Ispeci biskvit
Fil:
- 8 dcl soka od visanja
- 8 zlica secera
- 6 zlica gustina
- 70 dkg visanja
Skuhati i vruce preliti preko biskvita
Krema:
- 10 zumanjaka
- 10 zlica secera
- 2 vanili secera
sve izraditi i ukuhati u 1 lit.mlijeka
U vruce dodati 4 zelatine prethodno rastopljene u 160ml vode.
U hladno dodati 1 lit. izradenog slatkog vrhnja
Slagati:
bijeli biskvit, visnje, pola kreme, kora, pola kreme, kora
Gornja kora bude valovita, posuti ju secerom u prahu ili cokoladom u prahu