Filled Under:

Krater

Krater

Sastojci

  •  1 prašak za pecivo
  •  2 žlice kakaa
  •  250 grama brašna
  •  1 dcl ulja
  •  1 vrećica vanili šećera
  •  1 dcl mlijeka
  •  5 jaja
  •  250 grama šećera
  • Krema:

  •  8 dcl mlijeka
  •  4 vrećicevanili šećera (ako želite možete dodati šećer po uputama na puding vrećici)
  •  2 pudingaod vanilije
  • Preljev:

  •  4 dcl kiselog vrhnja
  •  6 žlica šećera u prahu

Priprema

  1. Skuhajte puding sa vanili šećerom i mlijekom i ostavite da se dobro ohladi.
  2. Za biskvit izmješajte žumanjke sa šećerom i ostalim sastojcima, te dodajte na kraju snijeg od bjelanjka pa istresite u tepsiju veličine 30x20 cm.
  3. Sa žlicom stavljajte komade ohlađenog pudinga, te stavite peći na 180 stupnjeva oko pola sata do 40 min.
  4. Kiselo vrhnje izmješajte sa šećerom te premažite pečeni kolač pa vratite još desetak min. u pećnicu.

    Izvor: coolinarika.com