Sastojci:
pakovanje gotovog patišpanja za tortu
4 jaja
100g čokolade za kuvanje
170g putera
150g mlevne plazme
200g prah šećera
Za ukrase:
5 korneta
300g šlaga
šarene bonibon bombone
3 čokoladice kidi od jagode
2 kesice no problembombonica
čokoladne mrvice
2 paketa yo doro kakao kolutica
Priprema:
U paketu se dobiju 3 velike kore. Preseći na pola pa jednu polovinu na još pola. Dobijemo kore od tri velicčine za tri sprata. Umutiti puter i prah šećer. Dodamo žumanca, izmiksamo pa dodamo sneg od belanaca. U smesu dodamo topljenu čokoladu i mlevenu plazmu. Dobicemo čvršći fil. Sastavimo prvi sprat filujući kore. Čašom iseći krajeve kore u polukrug da bi tu mogli da napravimo valjak od kolutića da dobijemo kule. Na formirani prvi sprat sastavimo drugi, a potom i treći sprat filujući i lepeći kore. Na kraju ćemo dobiti oblik nalik piramidi. Kolutiće lepimo filom i redjamo jedan na drugi. Potom dobijene valjke uglavimo u prostor koji smo odsekli čačom u polukrug. 4 slepljena kolutića stavimo na vrh torte. Torta će tako zalepljena filom biti čvrsta i jaka i spremna za ukrašavanje. Šlag pripremimo po uputstvu sa kesice, ali smanjimo malo mleka da bi bio čvršći. Kidi čokoladice sitno isečemo. Kuvarskim špricem nanesemo šlag u formi tarabe po celoj torti. Vrhove korneta umočimu u nešto lepljivo, vodu sa šećerom ili redji med ili sirup. Potom ih uronimo u mrvice i stavimo na kule. Tortu ukrasiti od sastojaka za ukrase. Lepa je i posle tri dana.