Sastojci:
- 1l mleka
- 3 pudinga od vanile
- 10kašika šećera
- 100gr bele milka čokolade
- 300gr mlečne milka čokolade
- 500ml slatke pavlake
- plazma keksa koliko je dno obruča
Priprema:
Od litre mleka oduzmite malo mleka da razmutite pudinge i šećer.
Ostalo mleko stavite da provri pa zakuvajte razmućen puding i šećer. Tako vruću smesu podelite na dva dela pa u jedans tavite belu a u drugi mlečnu čokoladu i mešajte dok se ne otopi. Ostavite da se ohladi.
Izmiksirajte slatku pavlaku pa 1/4 stavite u beli krem i 1/4 u tamni krem.
Uzmite obruč ili okruglu šerpu pa stavite kesu i izlijte beli krem,pa na njega stavite ostatak slatke pavlake (polovinu koja je ostala) i odgore tamni krem,sve radite lagano i pažljivo. Odgore stavite red plazma keksa namočenog u mleko. Zatvorite ivice kese i stavite u frižider na par sati. Izvadite,otvorite kesu,poklopite tacnom pa okrenite. Vaša Milka torta biće idealnog oblika. Dekorišite po želji.
(http://brzikolaci.com/)