Filled Under:

Kinder milch schnitte

Kinder milch schnitte

Sastojci

  • potrebno

  •  5jaja
  •  5 zlicabrasna
  •  1 zlicavanil secera
  •  2 velike pune zlicekakaa
  •  na vrh nozaprasak za pecivo
  •  5 zlicasecera
  • krema

  •  250 mlvrhnja za slag
  •  1slagfix (ucvrscivac za slag)
  •  2 velike zlicetekuceg meda
  •  1vanil secer ili limun secer

Priprema

Težina:ednostavno
  1. 1
    Bjelanjke istuci u snijeg. Zutanjke izmutiti s secerom, dodati brasno, kakao i prasak i mijesati dok se dobije glatka smjesa. Dodati 3 zlice snijega od bjelanjka i lagano mijesati da se dobije lijepa smjesa, zatim sve izliti u ostatak bjelanjaka i jos lagano mijesati dok smjesa bude jednolicna.
  2. 2
    Izliti na papir za pecenje koji se stavina veliki pleh (onaj iz pecnice). Ravnomjerno razmazati i peci na 180°C 10 minuta. Ostaviti da se ohladi i prerezati na pola,
    Znaci biskvit se pece u velikom plehu da bude tanak i onda se prereze da se dobiju 2 komada. Ne rezati kao za tortu po sredini.
  3. 3
    Vrhnje s slagfixom istuci u cvrsti slag, dodati van. secer i med. Kremom premazati biskvit i poklopiti drugim, stavit u frizider na 2-3 sata. Rezati u obliku (onih pravih) i razveseliti svoje najdraze. Biskvit je tanak, krema je u tankom sloju. Po zelji se moze peci u manjem plehu, onda biskvit rezati po sredini biskvita (kao za tortu) i staviti vecu kolicinu slaga, da bude deblje.
    Ja sam htjela postici izgled pravih milch schnita.
  4. 4
    U kremu i biskvit se moze staviti limun secerumjesto vanil secer (ili za kremu pola vrecice limun secera, pola vanil). Odusevljena sam ovim proizvodom, odlicno zamjenjuje koricu ili aromu limuna.
Izvor: coolinarika.com