Sastojci za biskvit:
8 bjelanjaka
8 žlica šećera
250 gr oraha
4 žlice brašna
1 prašak za pecivo
Umutiti bjelanjke sa šećerom, dodati ostale sastojke i peći na 180ºC dvadesetak minuta.
Sastojci za kremu:
1,5 litra mlijeka
10 žlica šećera
8 žumanjaka
2 pudinga od vanilije
250 gr maslaca
Dodani sastojci:
petit buerre keks
150 gr čokolade za kuhanje
Mlijeko staviti da prokuha. Pomiješati žumanjke sa šećerom, pudingom od vanilije i malo mlijeka(uzeti od 1,5 lit) te skuhati kremu. U hladnu kremu umiješati maslac i onda je podijeliti na dva dijela. U jedan dio dodati otopljenju čokoladu.
Ohlađeni biskvit premazati sa žutom kremom, posložiti keks umočen u mlijeko, premazati tamnom kremom i na kraju preliti sa čokoladnom glazurom.
Izvor: http://www.recepti-svijeta.com/