Filled Under:

Torta sa lino ladom

torta sa lino ladom

Sastojci

  • Biskvit

  •  6jaja
  •  8 žlicašećera
  •  1 dclvode
  •  1 dclulja
  •  6 žlicabrašna
  •  3 žlicekakao
  •  1prašak za pecivo
  • Krema

  •  3pudinga od vanilije
  •  1 žlicagustina
  •  1 l i 2 dlmlijeka
  •  10 žlicašećera
  •  20 dagmaragarina
  •  i još
  •  2 žlicebijele lino lade
  •  2 žlicetamne lino lade ( eurokrem,nutela ili sl.)

Priprema

Vrijeme pripreme:
60 min
  1. 1
    Umutiti žumanjke i šećer, dodati tekuće sastojke dobro umutiti, Pa tek onda dodati brašno pomješano s praškom i kakao.Na kraju dodati snijeg od bjelanjaka.Peći u okruglom limu br.28.
    Pečen i ohlađen biskvit prerezati na dva djela, te natopiti dobro čoko.mlijekom, ili voćnim sokom po želji.
    2.Za kremu skuhati pudinge na uobičajen način.U ohlađeno dodati margarin.Kremu podjeliti na dva djela, u jedan dio dodati bijelu a u drugi tamnu lino ladu.
    3.Premazati prvi biskvit svijetlom kremom, poklopiti drugim djelom biskvita pa tamna krema.
    4.Dobro ohladiti, kreme su dosta čvrste pa se lijepo reže.
    5.Uživati :)))))
Izvor: coolinarika.com