Sastojci
Biskvit
- 6jaja
- 8 žlicašećera
- 1 dclvode
- 1 dclulja
- 6 žlicabrašna
- 3 žlicekakao
- 1prašak za pecivo
Krema
- 3pudinga od vanilije
- 1 žlicagustina
- 1 l i 2 dlmlijeka
- 10 žlicašećera
- 20 dagmaragarina
- i još
- 2 žlicebijele lino lade
- 2 žlicetamne lino lade ( eurokrem,nutela ili sl.)
Priprema
- 1Umutiti žumanjke i šećer, dodati tekuće sastojke dobro umutiti, Pa tek onda dodati brašno pomješano s praškom i kakao.Na kraju dodati snijeg od bjelanjaka.Peći u okruglom limu br.28.
Pečen i ohlađen biskvit prerezati na dva djela, te natopiti dobro čoko.mlijekom, ili voćnim sokom po želji.
2.Za kremu skuhati pudinge na uobičajen način.U ohlađeno dodati margarin.Kremu podjeliti na dva djela, u jedan dio dodati bijelu a u drugi tamnu lino ladu.
3.Premazati prvi biskvit svijetlom kremom, poklopiti drugim djelom biskvita pa tamna krema.
4.Dobro ohladiti, kreme su dosta čvrste pa se lijepo reže.
5.Uživati :)))))
Izvor: coolinarika.com