Sastojci
- 1gotova biskvitna podloga
Za kremu:
- 1 vrećicaPudinga čokolada Saznaj više na namirnici podravka.hr
- 1 vrećicaPudinga vanilin Saznaj više na namirnici podravka.h
- 600 mlmlijeka
- 2 žlicešećera
- 200 gmaslaca
- 100 gšećera
- 1 vrećicaVanilin šećera Saznaj više na namirnici podravka.hr
- 2 vrećiceŠlag pjeneSaznaj više na namirnici podravka.hr
Priprema
- 1Pudinge skuhajte svaki posebno u po 300 ml mlijeka s jednom žlicom šećera i ohladite. Posebno pjenasto izmiješajte maslac, šećer i vanilin šećer, pa pola umiješajte u jedan, a pola u drugi puding.
- 2Biskvit prerežite na dva dijela pa donji biskvit stavite u okrugli kalup za torte. Čokoladni puding rasporedite preko biskvita, poklopite ga drugim dijelom biskvita te po njemu namažite puding od vanilije.
- 3Poravnajte površinu, nanesite tučenu šlag pjenu i ukrasite po želji.
- 4Tortu dobro ohladite u hladnjaku.
Posluživanje
Tortu možete posipati čokoladnim mrvicama.
Savjet
Pudinzi u ovoj torti mogu se zamijeniti i drugim okusima.
Izvor: coolinarika.com