Sastojci za biskvit:
8 žumanjaka
200 gr šećera
200 gr izrađenog margarina
5 žlica brašna
5 žlica kakaa
1/2 kesice praška za pecivo
8 bjelanjaka
Žumanjke dobro pomiješati sa šećerom i kada smjesa postane pjenasta dodati izrađeni margarin i ostale sastojke. Na kraju lagano umiješati snijeg od bjelanjaka. Smjesu staviti u kalup za pečenje (dimenzije 30×25 cm) i peći na 180ºC oko 30 minuta.
Sastojci za preljev:
1 čaša (2 dl) šećera
1 dl vode
Vodu i šećer prokuhati, ostaviti da se ohladi i preliti vrući biskvit.
Krema od čokolade:
200 gr čokolade za kuhanje
100 gr mliječne čokolade
2 žlice nutele
500 ml slatkog vrhnja za šlag
Vrhnje, čokoladu i nutelu grijati do točke vrenja uz povremeno miješanje. Kad se dobro sjedini ukloniti sa vatre i ostaviti da se malo ohladi. Mlaku kremu preliti preko biskvita i ostaviti 1-2 sata na sobnoj temperaturi, a potom staviti u hladnjak do posluživanja.
Izvor: http://www.recepti-svijeta.com/