Sastojci za kore:
250 gr maslaca
200 gr šećera
2 žlice meda
2 jaja
450 gr brašna
1/2 praska za pecivo
2 žlice kakao u prahu
malo mlijeka
Brašno prosijati zajedno sa praškom za pecivom i kakaom. potom dodati razmrvljeni maslac mlijeko pomiješano sa šećerom i otopljenim medom i jaja. Umjesiti tijesto i podjeliti ga u 4 dijela. Svaku koru posebno ispeći na obrnutoj strani pleha za pečenje. Dvije kore potom izmrviti.
Sastojci za nadjev:
5 žlica šećera u prahu
2 žlice naribane čokolade
0.5 dl ruma
4 žlice jake crne kave
2- 4 žlice marmelade (po potrebi)
grožđice, orasi, sok od naranče
Izmrvljenim korama dodati šećer u prahu, čokoladu rum, kavu,marmeladu, malo sjeckanih oraha, grožđica i narančinog soka. dodati sve ostale sastojke kavu,dem(marmelada),malo sjeckanih oraha, grožđica i malo soka. Nadjev treba biti dosta mekan kako bi izmrvljene kore skroz omekšale. Na prvu koru staviti nadjev i preklopiti sa drugom korom. Potom preliti sa glazurom koju ste pripremili tako da otopite 200 gr čokolade za kuhanje sa 4 žlice ulja.
Izvor: http://www.recepti-svijeta.com/